Ondernemerscafé Deurne Ook niet-ondernemers zijn welkom
Locatie De Brouwer aan de Markt in Deurne
Ondernemerscafé Deurne Het vaste trefpunt voor ondernemens

Volop kansen in Duurzaamheid

DEURNE Duurzaam ondernemen is geen stoffige hobby, maar een nieuwe manier van ondernemen die bijzonder rendeert. Iwan Gijsbers (ROBA Groep, Energyport Peelland), John van Paassen (Kumac, Mestac) en Martien Bots (Bots Bouwgroep, Coopmans Lutters Bouw) schuiven bij presentatieduo Peter-Alexander en Twan van den Heuvel aan op dinsdag 15 oktober in Plein Vijf. Zij leggen uit dat er door slim om te gaan met energie, samenwerken en kansen zien veel geld valt te verdienen. 

 

Alvorens de gasten aan tafel genood worden is er aandacht voor het Deurnese ondernemersnieuws en wordt een update gegeven over de stand van zaken met betrekking tot de wisseling van de wacht bij het Ondernemerscafé - de huidige club tekent nog tot het einde van 2013 voor de organisatie, daarna nemen anderen het stokje over.

 

Ondernemerscafé Deurne: iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni. Inloop 20.30 uur, aanvang 21.00 uur. De avond in Plein Vijf aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne - van grote bedrijven tot de detailhandel - bezighoudt.

publicatiedatum: 15-10-2013