Ondernemerscafé Deurne Ook niet-ondernemers zijn welkom
Locatie De Brouwer aan de Markt in Deurne
Ondernemerscafé Deurne Het vaste trefpunt voor ondernemens

Het Ondernemers Café Deurne opent op dinsdag 20 september het nieuwe seizoen, het tiende, op de nieuwe thuisbasis Plein Vijf aan de Markt in Deurne. Na een tweetal succesvolle jaren in cultuurcentrum Martien van Doorne  keert het Ondernemerscafé weer terug naar waar het ooit is begonnen. De komende tien edities zijn Peter-Alexander Driessen en Twan van den Heuvel de gastheren.

 

In deze eerste editie wordt de schijnwerper gericht op drie ondernemers die midden in de crisistijd hun bedrijf hebben gestart of een nieuwe stap hebben gezet. Te gast zijn Patrick Michels, die in de bouwgerelateerde branche werkt en investeerde in het vergroten en verplaatsen van zijn bedrijf. Vivian van der Steijn zette in mei van dit jaar een grote stap met de opening van Italiaans restaurant Senza Pari in het hart van Deurne. Tom Louwers, actief in kunststof kozijnen, zet zwaar in op marketing en reclame en heeft gekozen voor een compleet nieuwe huisvesting.

 

Met de drie wordt een gesprek gevoerd over wat er komt kijken bij het zetten van zo’n belangrijke stap in een tijd dat het economisch wat minder gaat. Wat zijn de valkuilen, maar zeker ook: wat zijn de kansen.

Naast de drie gasten keert het onderdeel ’t Stokske, dat vorig jaar is geïntroduceerd, ook terug. Tijdens de avond wordt het ’t Stokske overgedragen door een ondernemer aan een andere ondernemer die een interessant verhaal heeft te vertellen

publicatiedatum: 12-09-2011