Ondernemerscafé Deurne Ook niet-ondernemers zijn welkom
Locatie De Brouwer aan de Markt in Deurne
Ondernemerscafé Deurne Het vaste trefpunt voor ondernemens

Ludiek Ondernemerscafé Deurne

Dinsdag 15 oktober om 21.00 uur is het tijd voor het Ondernemerscafé Deurne in café De Brouwer aan de Markt. Deze aflevering – de 172ste – is een speciale, want Vlierden staat op ludieke wijze centraal. De stelling dat Vlierden de hoogste dichtheid van ondernemers in de regio heeft, wordt door twee topondernemers uit, jawel, Vlierden nader uitgediept. Beide ondernemers – gepokt en gemazeld in het (internationale) ondernemerschap, schuiven aan bij de presentatoren Frans Fransen en Niels Crooijmans.

 

Voorafgaand aan het gesprek aan tafel is er het nieuwsoverzicht van Dennis van der Meijden en als intermezzo wordt een Vlierdens bedrijf middels een korte film aan de bezoekers voorgesteld.

 

Ondernemerscafé Deurne, iedere derde dinsdag van de maand in de periode september-juni. Inloop 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur, eindtijd 22.00 uur, gratis entree. De avond in café De Brouwer aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne - van grote bedrijven tot de detailhandel - bezighoudt. Het verslag van de avonden is al de dag erna te lezen op de site van het ondernemerscafé: www.ondernemerscafedeurne.nl Daarop is ook meer en uitgebreide informatie over het ondernemerscafé te vinden.

publicatiedatum: 07-10-2019