Ondernemerscafé Deurne Ook niet-ondernemers zijn welkom
Locatie De Brouwer aan de Markt in Deurne
Ondernemerscafé Deurne Het vaste trefpunt voor ondernemens

Ondernemerscafé deurne trapt 2021 online af

Traditioneel trapt het Ondernemerscafé Deurne in januari – dit jaar op dinsdag 19 januari - af met een blik op de toekomst. Maar eerst kijken Jan van den Heuvel en Niels Crooijmans samen met Burgemeester Hilko Mak terug op zijn burgemeesterschap van de afgelopen 10 jaar.

 

Daarnaast zoomen we met een aantal Deurnese ondernemers in op een aantal actuele kwesties. Hein van Helvoirt (Vis van Hein), Piet Kuijpers (Kuijpers Personal Training) en Geert van den Berkmortel (Bouwbedrijf Leemskuilen) gaan in gesprek over de bouw, horeca, ondernemen en onze fysieke gezondheid. Onze razende reporters Dennis van der Meijden en Frans Fransen zoeken ondernemers op voor hun inspirerende verhalen tijdens deze moeilijke tijd.

 

Dit ondernemerscafé zal live worden uitgezonden (zonder publiek) op dinsdag 19 januari om 21:00 en is via de website www.ondernemerscafedeurne.nl te volgen.

 

Ondernemerscafé Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne - van grote bedrijven tot de detailhandel - bezighoudt.

publicatiedatum: 07-01-2021