Ondernemerscafé Deurne Ook niet-ondernemers zijn welkom
Locatie De Brouwer aan de Markt in Deurne
Ondernemerscafé Deurne Het vaste trefpunt voor ondernemens

DEURNE – In het Ondernemerscafé Deurne van dinsdag 15 mei om 20.30 uur in Plein Vijf aan de Markt in Deurne is het centrale onderwerp: De heilige koe; een onderwerp waar iedere ondernemer iets mee heeft. Dit onderwerp komt in al haar facetten aan bod Hans Martens van NobraCars Helmond als merkdealer, Björn Kragt van Kragt Automotive als handelsonderneming en Harrie van der Putten van AutoRent Harrie van der Putten, als verhuurbedrijf schuiven aan tafel bij de presentatoren Twan van den Heuvel en Peter-Alexander Driessen.

 

Naast deze gasten is er het onderdeel ’t Stokske. Tijdens deze avond wordt het ’t Stokske overgedragen aan een ondernemer die een interessant verhaal heeft te vertellen.

 

Ondernemerscafé Deurne: inloop 20.30 uur, aanvang 21.00 uur. De avond in Plein Vijf aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne - van grote bedrijven tot de detailhandel - bezighoudt. Website: www.ondernemerscafedeurne.nl

publicatiedatum: 08-05-2012