Ondernemerscafé Deurne Ook niet-ondernemers zijn welkom
Locatie De Brouwer aan de Markt in Deurne
Ondernemerscafé Deurne Het vaste trefpunt voor ondernemens

LINC neemt het online Ondernemerscafé Deurne over

DEURNE – Dinsdag 18 mei 2021 neemt netwerkclub LINC de online editie van het Ondernemerscafé Deurne over. Presentator Niels Crooijmans ontvangt samen met Antonie van der Heijden gasten aan tafel voor een live gesprek in het vertrouwde De Brouwer.

 

Aan tafel zit deze keer Ramon van Zundert (mede-eigenaar van bouwbedrijf Bukkems-Willems). Samen met Ramon zit Susette Hendriks van Red Fox mediation uit Deurne (en voorheen Koonings Bruidsmode) aan tafel. Twee verschillende sectoren maar wel leuk om diverse onderwerpen te bespreken.

 

In het tweede blok hebben we twee gasten die elkaar wat beter kennen. Aan tafel zitten namelijk Koen en Bennie van Bree van Van Bree reclame uit Asten. Koen is lid van LINC en wil al langere tijd meer vertellen over zijn bedrijf. Hij wil graag aanschuiven in het OCD en het leek hem erg leuk om samen met zijn vader aan te schuiven om te vertellen over het ondernemerschap binnen de familie.

 

Ook dit ondernemerscafé zal live worden uitgezonden (zonder publiek) op dinsdag 18 mei om 21:00 en is via de website www.ondernemerscafedeurne.nl te volgen.

publicatiedatum: 10-05-2021