Ondernemerscafé Deurne Ook niet-ondernemers zijn welkom
Locatie De Brouwer aan de Markt in Deurne
Ondernemerscafé Deurne Het vaste trefpunt voor ondernemens

Ondernemerscafé Deurne

DEURNE –In het Ondernemerscafé Deurne van dinsdag 20 maart om 20.30 uur in Plein Vijf aan de Markt in Deurne staat de vraag: heeft de jeugd de toekomst? centraal.  Deze avond krijgt Monique van Roosmalen, rector IVO-Deurne, het predicaat Businessschool uitgereikt en discussiëren zes leerlingen van het Peellandcollege met de presentatoren Peter-Alexander Driessen en Twan van den Heuvel over diverse thema’s. Verder is Peter Joosten, eigenaar van Knapen Trailers, te gast en wordt de glossy Young, ondernemen op jonge leeftijd gepresenteerd.

 

Naast deze gasten is er het onderdeel ’t Stokske. Tijdens deze avond wordt het ’t Stokske door de ontvanger van vorige keer: Nancy van Haandel van fotostudio Nancy, overgedragen aan een andere ondernemer die een interessant verhaal heeft te vertellen.

 

Ondernemerscafé Deurne: inloop 20.30 uur, aanvang 21.00 uur. De avond heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne - van grote bedrijven tot de detailhandel - bezighoudt.

Website: www.ondernemerscafedeurne.nl
 

publicatiedatum: 20-03-2012