Ondernemerscafé Deurne Ook niet-ondernemers zijn welkom
Locatie De Brouwer aan de Markt in Deurne
Ondernemerscafé Deurne Het vaste trefpunt voor ondernemens

Startersavond Ondernemerscafé Deurne
DEURNE – Traditioneel is de januari-editie - dinsdag 17 januari - van het Ondernemerscafé Deurne een avond voor startende ondernemers. Alle starters van de afgelopen 24 maanden in de gemeente Deurne zijn hiervoor uitgenodigd.  Aanvang van de avond, die plaatsvindt in Plein Vijf aan de Markt in Deurne, is 18.30 uur. De starters (die zich aangemeld hebben) worden dan ontvangen en gaan om 19.00 uur aan tafel. Het reguliere Ondernemerscafé begint om 21.00 uur.


Daar verschijnen drie starters aan tafel: Leanne Arts (Copywriting), Joost Verschuure (Huysveldt Makelaardij) en Tooske van Grootel (Tooske Hair Professional). Verder is Hans Hunnekens, manager MKB van Rabobank Peellandzuid, te gast. Hij wordt aan de tand gevoeld over de mogelijkheden die de bank kan bieden aan startende ondernemers. Verder wordt ook Het Stokske weer overhandigt.


Inschrijven voor het diner kan nog via de site van het Ondernemerscafé, inschrijven starterslunch

 

Ondernemerscafé Deurne, elke derde dinsdag van de maand. Inloop 20.30 uur, aanvang 21.00 uur. De avond heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne - van grote bedrijven tot de detailhandel - bezighoudt. Website: www.ondernemerscafedeurne.nl

publicatiedatum: 17-01-2012