Ondernemerscafé Deurne Ook niet-ondernemers zijn welkom
Locatie De Brouwer aan de Markt in Deurne
Ondernemerscafé Deurne Het vaste trefpunt voor ondernemens

DEURNE – Het Ondernemers Café Deurne van dinsdag 20 december - inloop 20.30 uur, aanvang 21.00 uur - in Plein Vijf aan de Markt in Deurne heeft als thema professionals: waar voor uw geld of een noodzakelijk kwaad.
 

Advocate Willeke van Rooij van Henselmans Advocaten, fiscalist Erwin Boerenkamps van Flynth en Joop Homminga executive coach voor persoonlijke ontwikkeling komen aan het woord over de professionele zakelijke dienstverlening.
 

Gastheren zijn Peter-Alexander Driessen en Twan van den Heuvel.
 

Naast de drie gasten is er het onderdeel ’t Stokske, dat vorig seizoen geïntroduceerd is. Tijdens deze avond wordt het ’t Stokske overgedragen aan een andere ondernemer die een interessant verhaal heeft te vertellen.
 

Ondernemerscafé Deurne, elke derde dinsdag van de maand. Inloop 20.30 uur, aanvang 21.00 uur. De avond heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne - van grote bedrijven tot de detailhandel - bezighoudt. Website: www.ondernemerscafedeurne.nl

publicatiedatum: 12-12-2011